Автобус з футболістами "Динамо" потрапив у серйозну ДТП (фото)

Всі пасажири, включаючи водія, гравців і тренерів, залишилися цілі, відбувшись порізами і подряпинами.

Автобус з футболістами "Динамо" потрапив у серйозну ДТП.  Фото Dynamo.kiev.ua.

Автобус з футболістами "Динамо" 2000 року народження, який їхав в Дніпро, перекинувся під Полтавою. Про це повідомляється на сайті Dynamo.kiev.ua, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Київська команда їхала на гру Дитячо-юнацької футбольної ліги України з однолітками з "Дніпра". Всі пасажири, включаючи водія, гравців і тренерів, залишилися цілі, відбувшись порізами і подряпинами.

Винуватцем аварії став водій фури, який при спробі обгону врізався в задню частину автобуса "Динамо".

Старший тренер дитячо-юнацької школи київського "Динамо" Олександр Іщенко прокоментував ДТП за участю клубного автобуса, в салоні якого в момент аварії перебувала одна з юнацьких команд клубу.

"На матч заключительного тура ДЮФЛУ в Днипро на двух клубных автобусах ехали две динамовские команды — игроки 2000 года рождения (U-16) и игроки 2002 года рождения (U-14). Недалеко от Решетиловки (Полтавская область — .ред.) один из автомобилей, выполняя маневр, "подрезал" автобус с командой U-16 — ударил его в переднее колесо. В результате, автобус вылетел за пределы шоссе, а затем перевернулся. К счастью, все живы, пострадавших нет, если не считать мелких порезов и тому подобных мелких травм. Будем считать, что нам очень повезло", — розповів Іщенко.

"На место ДТП оперативно приехали и полиция, и "скорая". На попутном транспорте ребят отвезли в Лубны. После этого мы обратились к генеральному директору "Днепра", и днипровский клуб уже выслал за нашей командой автобус", — додав старший тренер.

"Ну а сами ребята в порядке, они уже все хором заявили, что завтра будут обязательно играть. Поэтому я хотел бы успокоить родителей: всё, к счастью, обошлось. Повреждения (и довольно сильные) получил лишь наш автобус, но это уже дело полиции, которая продолжает работать на месте ДТП", — сказав Іщенко.


В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...