Автобус з українськими туристами потрапив у ДТП у Румунії, є постраждалі

За словами лікарів, постраждалі перебувають у задовільному стані, а ось водієві автобуса потрібне оперативне втручання.

На місці ДТП. Фото:romanialibera.ro

Вранці 7 травня в Румунії на автомагістралі DN 2 біля виїзду з населеного пункту Балдовінешті зіткнулися автомобіль і автобус з українськими туристами. Медична допомога після ДТП потрібна була восьми людям, особливо сильно постраждали водії обох транспортних засобів. Про це повідомила Romania Libera, інформують Патріоти України.

В автобусі з України перебувала 51 особа.

Як повідомляє УНН, посилаючись на представників українського МЗС, автобус їхав з Сербії за маршрутом Одеса - Сербія - Дніпро. П'ятьох громадян України після ДТП доставили в лікарню швидкої допомоги в місті Бреїла. Пізніше за медичною допомогою звернувся ще один громадянин. За словами лікарів, постраждалі перебувають у задовільному стані, а ось водієві автобуса потрібне оперативне втручання.

Туроператор забезпечить повернення в Україну громадян, яким не було надано медичну допомогу. Для відправлення пасажирів у безпечне місце транспортна компанія Бреїли виділила два автобуси.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...