Автокефалія на весь світ: "Кривава Хунто, я від тебе кайфую! Мені, мусульманину, телефонували євреї та радісно кричали: "Ура, Епіфанія обрали! Слава Україні!" - Дамір Мухамадіїв

Українці при всьому бажанні до кінця не усвідомлюють грандіозність вчорашньої події. - Адже велике краще пізнається з відстані, переконує старовинна мудрість

“Кривава Хунто, я з тебе балдію! Мені мусульманину телефонували євреї та радісно кричали: “Ура, Епіфанія обрали! Слава Україні!”

Дамір Мухамадіїв, котрий наразі мешкаєу Києві своєрідно відреагував на створення помісної Української Православної Церкви та обранням її предстоятеля, зазначають Патріоти України. Про це чоловік, котрий працює в міжнародній спортивній установі написав в одній у Фейсбук: "Мені мусульманину телефонували євреї та радісно кричали:"Ура, Епіфанія обрали! Слава Україні!"

Від імені усіх мусульман українців привітав муфтій Саід Ісмагілов:

"Від імені мусульман України, вітаю православних християн зі створенням Української помісної православної Церкви, та вітаю Митрополита Епіфанія з обранням на посаду Предстоятеля Української помісної православної Церкви!

Українська нація здобула, один з найпотужніших чинників, що забезпечуватиме та охоронятиме справжню незалежність України – Помісну православну церкву.

Цей день – 15 грудня 2018 року, війде в історію України, як день здійснення багатовікової мрії українців про створення єдиної Православної Церкви, та остаточного відділення від російського церковного впливу.

Все, що йде на користь національним інтересам України, захищає нашу свободу та незалежність, відповідає прагненням українців, посилює нашу спільну Батьківщину – вітається та підтримується мусульманами України.

Маємо надію на подальше поглиблення міжрелігійного діалогу та плідної співпраці між християнами та мусульманами України.

Всевишній Господь у Священному Корані свідчить: “Воістину, ти впевнишся, що найближчими до віруючих (мусульман) є ті, що кажуть – Воістину, ми є християнами! Це через те, що серед них є священники та ченці, і вони не вивищують себе” (5:82).

Слідуючи цим настановам, ми засвідчуємо духовну близкість християн та мусульман, нашу повагу й готовність до співпраці, задля щасливого майбутнього України!"

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...