Автор суперхіта Gangnam Style південнокореєць Psy випустив два яскравих кліпи (відео)

"Все так само "запалює", по-моєму", - відзначили в одному з коментарів користувачі мережі.

Psy. Фото: shining-stars.ru.

Південнокорейський хіт-майстер Psy, автор однієї з найпопулярніших пісень планети Gangnam Style, представив в мережі два нові кліпи, які вже встигли зібрати кілька мільйонів переглядів. Відео опубліковані на YouTube-каналі виконавця, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Щоб знову "вдарити точно в десятку" Psy зняв у своєму першому кліпі до пісні "I LUV IT" японського музиканта Піко-Таро, більш відомого як автор "вірусного" хіта соцмереж - пісні Pen-Pineapple-Apple-Pen.

Другий ролик - не менше яскравий кліп до композиції "New Face". Два відео менш ніж за добу набрали більше 11 мільйонів переглядів.

Обидва треки увійшли в новий альбом виконавця під назвою "4x2 = 8".

Нагадаємо, виконавець Psy отримав широку популярність в 2012 році, випустивши свій перший хіт Gangnam Style, який на сьогоднішній день зібрав 2,8 мільярда переглядів.

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...