"Бабло решает все": Новообраний глава заповідника "Тузлівські лимани" не знає, що таке екосистема (відео)

Не маючи навіть елементарних уявлень про екологію, він збирається керувати заповідником.

Скріншот

Віталій Чакір переміг у скандальному конкурсі на крісло керівника Національного природного парку "Тузлівські лимани", однак не знав відповіді на питання комісії, повідомляють Патріоти України із посиланням на Думську.

Кандидатуру Чакіра рекомендували у департаменті екології ОДА, а він зібрав на конкурсі 42 бали із можливих 135. Еколог та громадський активіст Владислав Балинський показав відео із засідання комісії, на якому екзаменували майбутнього главу на відборі. Активісти здивовані, оскільки Чакір не дав відповіді на звичайні відповіді про екосистему та види риб.

"По-моєму, настав час люстрації і в самої корупційної сфері України – екологічної. І розпочатися вона має саме з ОДА", – зазначив Владислав Балинський.

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...

Доведеться платити: Які штрафи загрожують українцям за порушення правил військового обліку та мобілізації

понеділок, 29 квітень 2024, 12:53

Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт №10379, який передбачає посилення відповідальності за військові правопорушення (мобілізації) та внесення відповідних змін до Кодексу про адмінправопорушення та Кримінального кодексу, передають Патрі...