"Бабине літо" повернеться: Синоптики озвучили новий прогноз погоди в Україні

На території України на початку наступного тижня, 29-31 жовтня, прогнозується тепла погода. Стовпчики термометрів протягом дня будуть коливатися в межах +12 +18 градусів, на півдні і південному сході до +20 градусів, заявила синоптик Наталія Діденко, повідомляють Патріоти України.

"Тільки в північних районах Чернігівської, Сумської та Київської областей буде холодніше, близько +8 +12 градусів. Істотні опади малоймовірні", - зазначила вона.

Діденко підкреслила, що жовтень в столиці завершиться чудовою погодою. Протягом 29-31 жовтня в Києві буде переважати повітряна маса з комфортною температурою повітря, вдень передбачається +14 +18 градусів. За прогнозом синоптика, періодичні хмари і дощ можливі, проте опадів в столиці наступного тижня не очікується.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...