"Багато допомагав військовим та переселенцям": На Донбасі помер харківський журналіст

Микола Шлапак регулярно їздив в зону АТО, де знімав репортажі про ситуацію на Донбасі і передавав гуманітарну допомогу українським військовослужбовцям і місцевим жителям.

Микола Шлапак. Фото: соцмережі.

У лікарні Сєвєродонецька помер заслужений журналіст України з Харкова Микола Шлапак. Про це пише Укрінформ з посиланням на Харківську обласну ТРК, де працював журналіст. Новину передають Патріоти України.

Журналісту в березні мало виповнитися 36 років. "Микола Шлапак був у відрядженні в Луганській області. В місті Щастя Микола знепритомнів, в лікарню його доставили у важкому стані. Лікарі діагностували у нього інфаркт, сьогодні був поставлений посмертний діагноз: розшарування аорти", - розповіли в ТРК.

Зазначається, що Шлапак після початку війни допомагав переселенцям, збираючи для них допомогу. "Він регулярно їздив в зону АТО, де знімав репортажі про ситуацію на Донбасі і передавав гуманітарну допомогу українським військовослужбовцям і місцевим жителям", - розповіли на місці роботи журналіста.

У Харківській обласній ТРК Шлапак пропрацював майже 17 років. Також смерть журналіста на сторінці в Facebook підтвердив його друг Олександр Колесников, який раніше розмістив пост, де просив допомоги для Шлапака. "Півгодини тому Микола помер", - написав Колесніков.

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...