"Багіні "ЛДНР": Чим займаються дружини і коханки правителів окупованого Донбасу

Жінки терористів заради власного блага йдуть по головах, ламаючи долі простих людей, піклуються лише про інтереси своїх сімей.

Терорист Захарченко з коханкою. Фото:www.ntv.ru

Справ у лідерів терористичних об'єднань "ДНР" Захарченкf і Плотницького "по горло", тому частину своїх обов'язків вони довірили найближчим жінкам зі свого оточення - коханкам і дружинам. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Ці жінки заради власного блага йдуть по головах, ламаючи долі простих людей, піклуються лише про інтереси своїх сімей. Влаштувавши два роки тому в Донбасі війну, ватажки псевдореспублік обіцяли покращити життя звичайних людей.

"Нам не потрібно ні чуже визнання, ні чуже печиво. Ми будуємо народну республіку", - заявляв Ігор Плотницький. "Ми відновимо наші оселі, і вони будуть кращі, ніж були", - обіцяв Олександр Захарченко.

Схоже, обіцянки вони виконали. Жити стало краще, тільки не простим жителям Донбасу, а тим, хто покликав війну та їх сім'ям. Дорвавшись до ласого шматка, рятівники Новоросії стали заробляти на всьому, чим тільки можна.

"На територіях "ЛНР" відновлено поняття Сім'я. Тобто кланове ведення діяльності. Це стосується не тільки фінансової діяльності, але і політичної", - запевняє лідер громадської організації" Права справа "Дмитро Снєгирьов.

"Перша леді" "ЛНР" - Лариса Плотницька - офіційно відповідає за діяльність всіх гуманітарних місій на окупованій Луганщині, але по суті контролює одну - ту, яка приходить з РФ.

"Вона фактичний власник мережі" віджатих "супермаркетів АТБ, які зараз називаються Народний. Надалі вся гуманітарка йде на реалізацію в цю торгову мережу", - уточнив Снєгирьов.

"Вона підбирає мені інформацію, досить багато інформації, деяку я озвучую на Раді міністрів", - розповідав про дружину Плотницький.

Російська допомога виділяється на Донбас, де її російські представники спільно з місцевими елітами розпилюють і продають і отримують за це гроші.

Лариса - друга дружина Плотницького. Від першого шлюбу в нього є син, від другого - дочка. "Але я не розділяю. І син, і дочка спілкуються досить добре", - запевняє Плотницький.

Його Родині належать і "Метро", він контролює нафтовий бізнес і АЗС, які залишилися на окупованій території.

"Перша леді" "ДНР" теж контролює віджаті супермаркети і управляє тіньовим бізнесом в окупованому Донецьку. Йдеться про перерозподіл фінансових потоків серед людей, наближених до лідерів самопроголошених республік.

"Дружина вже зі мною і людина, яка завжди принесе патронів, наллє мені кухоль чаю і буде моїм зв'язковим", - Захарченко. У лідера донецьких бойовиків є ще одна дружина і теж Наташа.

"У нього є справжня дружина, її теж звуть Наташа, вона живе там же, де раніше жив Захарченко. Халупа якась у робочому селищі. Вона там знаходиться. Друга дружина, теж Наташа, вона молодша і він з нею в офіційному шлюбі не перебуває, у нього ще той не розірваний ", - повідомив журналіст Олексій Мацука.

"І в тій, і в тій республіці є узаконений інститут коханок", - пояснив Дмитро Снєгирьов.

"Міністр охорони здоров'я ЛНР" Лариса Айрапетян і за сумісництвом коханка Плотницького, якій він раніше доручив медичну частину в батальйоні "Зоря", зараз контролює гуманітарні конвої цільового призначення - ліки, гуманітарну допомогу для лікарень.

З чуток секретар Захарченко Олена Філіпова теж пов'язана з ним справами амурними. Її дочка очолює один з підрозділів МГБ.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...