Баклажан - універсальний овоч, яким можна замінити навіть м'ясо і всіма улюблені гриби - смак відрізнити складно, повідомляють Патріоти України.
Баклажани під гриби виходять пікантними, в міру гострими, з характерним грибним смаком, тож недосвідчені гості запросто зможуть сплутати їх з грибочками на твоєму столі.
За запропонованим рецептом баклажани, як найсмачніші гриби, будуть готові вже наступного дня і можуть зберігатися в холодильнику до 2 тижнів. Але якщо ти хочеш заготовити такі грибні баклажани на зиму, їх слід простерилізувати і закатати.
Баклажани як гриби - інгредієнти:
Баклажани як найсмачніші гриби - рецепт приготування:
Смачного!
Заріна з Костянтинівки на Донеччині розповіла моторошну історію, як сім років прожила в кімнаті із трупом своєї сестри. Мати дівчат вірила, що її старша донька жива, а родичі та сусіди були байдужі до проблем родини. Лише через 20 років після звернення...
Користувачка TikTok Марина Кузіна опублікувала відео з фірмового магазину Roshen, де придбала, за її словами, найдорожчі цукерки у своєму житті, передають Патріоти України. Ласощі Gianduja коштували 1549 гривень за кілограм. За три штучки дівчина запла...