
Баклажан - універсальний овоч, яким можна замінити навіть м'ясо і всіма улюблені гриби - смак відрізнити складно, повідомляють Патріоти України.
Баклажани під гриби виходять пікантними, в міру гострими, з характерним грибним смаком, тож недосвідчені гості запросто зможуть сплутати їх з грибочками на твоєму столі.
За запропонованим рецептом баклажани, як найсмачніші гриби, будуть готові вже наступного дня і можуть зберігатися в холодильнику до 2 тижнів. Але якщо ти хочеш заготовити такі грибні баклажани на зиму, їх слід простерилізувати і закатати.
Баклажани як гриби - інгредієнти:
Баклажани як найсмачніші гриби - рецепт приготування:
Смачного!
Енергетичні експерти не дають апокаліптичних прогнозів щодо ситуації з українською енергетикою. Таку думку висловив в етері "Еспресо" енергетичний експерт Геннадій Рябцев, передають Патріоти України. "Всі мої колеги, ну, є, звісно, пул профільних експе...
Міністерство енергетики підготувало плани резервного забезпечення населених пунктів газом та обмежень його постачання у випадку дефіциту ресурсу після ворожих обстрілів газової інфраструктури, передають Патріоти України з посиланням на слова заступник...