
Баклажан - універсальний овоч, яким можна замінити навіть м'ясо і всіма улюблені гриби - смак відрізнити складно, повідомляють Патріоти України.
Баклажани під гриби виходять пікантними, в міру гострими, з характерним грибним смаком, тож недосвідчені гості запросто зможуть сплутати їх з грибочками на твоєму столі.
За запропонованим рецептом баклажани, як найсмачніші гриби, будуть готові вже наступного дня і можуть зберігатися в холодильнику до 2 тижнів. Але якщо ти хочеш заготовити такі грибні баклажани на зиму, їх слід простерилізувати і закатати.
Баклажани як гриби - інгредієнти:
Баклажани як найсмачніші гриби - рецепт приготування:
Смачного!
Перед мобілізацією військовозобов’язаного громадянина обов’язково мають відправити на військово-лікарську комісію. Якщо ж цього не відбулося, то він може оскаржити таке рішення, але у встановлений законом строк. Про це на порталі "Юристи.UA" написав ад...
На Святвечір та Різдво, 24-25 грудня, в Україні очікується справжнє зимове похолодання. Прогнозом поділилась синоптикиня Наталка Діденко,передають Патріоти України. Вночі температура в більшості регіонів опуститься до -9-12 градусів, а вдень буде трима...