Баклажан - універсальний овоч, яким можна замінити навіть м'ясо і всіма улюблені гриби - смак відрізнити складно, повідомляють Патріоти України.
Баклажани під гриби виходять пікантними, в міру гострими, з характерним грибним смаком, тож недосвідчені гості запросто зможуть сплутати їх з грибочками на твоєму столі.
За запропонованим рецептом баклажани, як найсмачніші гриби, будуть готові вже наступного дня і можуть зберігатися в холодильнику до 2 тижнів. Але якщо ти хочеш заготовити такі грибні баклажани на зиму, їх слід простерилізувати і закатати.
Баклажани як гриби - інгредієнти:
Баклажани як найсмачніші гриби - рецепт приготування:
Смачного!
У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...
Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...