
Баклажан - універсальний овоч, яким можна замінити навіть м'ясо і всіма улюблені гриби - смак відрізнити складно, повідомляють Патріоти України.
Баклажани під гриби виходять пікантними, в міру гострими, з характерним грибним смаком, тож недосвідчені гості запросто зможуть сплутати їх з грибочками на твоєму столі.
За запропонованим рецептом баклажани, як найсмачніші гриби, будуть готові вже наступного дня і можуть зберігатися в холодильнику до 2 тижнів. Але якщо ти хочеш заготовити такі грибні баклажани на зиму, їх слід простерилізувати і закатати.
Баклажани як гриби - інгредієнти:
Баклажани як найсмачніші гриби - рецепт приготування:
Смачного!
Багато українців мають радянський трудовий стаж, але не всі знають, як саме визначається його включення до страхового стажу для нарахування пенсії, передають Патріоти України. Як пояснює Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області,...
Україні, попри чинний мораторій, продовжують зростати тарифи на комунальні послуги. А вже з 1 січня 2026 року вони можуть піднятися ще більше, причому для декого - майже на 100%, щоправда, у два етапи, передають Патріоти України. Як повідомляє видання...