Баклажан - універсальний овоч, яким можна замінити навіть м'ясо і всіма улюблені гриби - смак відрізнити складно, повідомляють Патріоти України.
Баклажани під гриби виходять пікантними, в міру гострими, з характерним грибним смаком, тож недосвідчені гості запросто зможуть сплутати їх з грибочками на твоєму столі.
За запропонованим рецептом баклажани, як найсмачніші гриби, будуть готові вже наступного дня і можуть зберігатися в холодильнику до 2 тижнів. Але якщо ти хочеш заготовити такі грибні баклажани на зиму, їх слід простерилізувати і закатати.
Баклажани як гриби - інгредієнти:
Баклажани як найсмачніші гриби - рецепт приготування:
Смачного!
Дружина українського боксера Олександра Усика Катерина 1 серпня в Instagram Stories опублікувала відео за участі чоловіка і їхньої доньки Марії, передають Патріоти України. . У ролику Катерина Усик показала, як боксер іграшковим пилососом нібито чисти...
Солдат Третьої штурмової, Герой України Андрій Сергієнко з позивним «2.0» розповів, як у Києві його зупинили працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Історією військовий, який на фронті втратив обидві ноги, поділився у ...