Баклажан - універсальний овоч, яким можна замінити навіть м'ясо і всіма улюблені гриби - смак відрізнити складно, повідомляють Патріоти України.
Баклажани під гриби виходять пікантними, в міру гострими, з характерним грибним смаком, тож недосвідчені гості запросто зможуть сплутати їх з грибочками на твоєму столі.
За запропонованим рецептом баклажани, як найсмачніші гриби, будуть готові вже наступного дня і можуть зберігатися в холодильнику до 2 тижнів. Але якщо ти хочеш заготовити такі грибні баклажани на зиму, їх слід простерилізувати і закатати.
Баклажани як гриби - інгредієнти:
Баклажани як найсмачніші гриби - рецепт приготування:
Смачного!
На фронті загинув В’ячеслав Бойчук - син колишнього командира тралера "Генічеськ" Олександра Бойчука, якого 14 серпня повернули з російського полону. Про це 22 серпня повідомив у Facebook журналіст і військовий Богдан Кутєпов, Патріоти України. Він роз...
У ніч проти 23 серпня під час заходу на посадку після виконання бойового завдання загинув пілот винищувача МіГ-29, майор Сергій Вікторович Бондар, передають Патріоти України з посиланням на Повітряні сили ЗСУ. "При заході на посадку, загинув пілот вини...