Баклажан - універсальний овоч, яким можна замінити навіть м'ясо і всіма улюблені гриби - смак відрізнити складно, повідомляють Патріоти України.
Баклажани під гриби виходять пікантними, в міру гострими, з характерним грибним смаком, тож недосвідчені гості запросто зможуть сплутати їх з грибочками на твоєму столі.
За запропонованим рецептом баклажани, як найсмачніші гриби, будуть готові вже наступного дня і можуть зберігатися в холодильнику до 2 тижнів. Але якщо ти хочеш заготовити такі грибні баклажани на зиму, їх слід простерилізувати і закатати.
Баклажани як гриби - інгредієнти:
Баклажани як найсмачніші гриби - рецепт приготування:
Смачного!
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
На Донеччині змінили порядок отримання пенсій та гуманітарної допомоги – тепер жителів прифронтових селищ вивозитимуть у Слов’янськ і Краматорськ. Поїздки відбуватимуться невеликими групами у визначені дні, щоб гарантувати людям безпеку та доступ до ви...