"Бандеровцы - отбросы общества, а Украины нет как страны": Курсант ЗСУ ганебно принизив свою державу (фото)

Молода людина орієнтовно проходить службу в якості курсанта ЗСУ в Харківському національному університеті Повітряних сил імені Івана Кожедуба в місті Чугуїв.

Фото: Соцмережі

В Україні розгорівся гучний скандал навколо курсанта Збройних сил (ЗСУ) Дениса Смаглія, який відзначився негативними висловлюваннями на адресу бійців "Азова" і української держави. Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістив молодший лейтенант полку "Азов" Данило Яковлєв, повідомляють Патріоти України.

"Цей "геній" пише мені дивні повідомлення в Інстаграм. Рекомендую ознайомитися самим! Каже, що "бандерівці - покидьки суспільства", потім починає мені розповідати, що "України вже немає як держави"! Я, чесно кажучи, не знаю, як реагувати . Мені дуже неприємно, що люди з антиукраїнськими поглядами служать в ЗСУ. Я сподіваюся, що невеликий медійний скандал допоможе керівництву прийняти правильне рішення - виключити цього заср*нця з лав ЗСУ!" - зазначив Яковлєв. Незабаром він уточнив, що Смаглій вчиться у ліцеї "Патріот".

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...