"Бандоси дуже здивувалися, коли довелося "цілувати" асфальт": У Києві злодіїв спіймали "на гарячому" (фото)

Обидва грабіжники є іноземцями, одному із яких в’їзд в Україну заборонено.

Злодіїв затримали оперативно. Фото: соцмережі.

У ніч на 10 листопада було затримано двоє грабіжників одразу після того, як вони скоїли черговий злочин. Про це повідомляє "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

"Цієї ночі на Попудренко, 65, стався черговий грабіж. Двоє невідомих напали на жінку та відібрали два телефони, а також сумку із особистими речами. Дуже здивувалися бандоси, коли вже через 10 хвилин після здійснення грабунку довелося цілувати асфальт. Блискавично затримані екіпажем #105 #ППОП. Все викрадене було при них, а тому обох закрили в порядку статті 208 КПК України", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що обидва грабіжники є іноземцями, одному із яких в’їзд в Україну заборонено. Алієв Захід Мєрза Огли, 1976 року народження, громадянин Азербайджану та Арзінадзе Мірабі Рємзіновіч, 1985 року народження, громадянин Грузії, якому з 2010 заборонено в‘їзд в Україну.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...