"Батя, ми старалися": Український карикатурист висміяв зняття з розшуку одіозних чиновників режиму Януковича

Генпрокурорів, що керували після Революції Гідності, зобразили плазуючими перед "господарем".

 Янукович аплодує. Фото: Google Sites.

Відомий український художник Георгій Ключник відреагував забавною карикатурою на зняття президента-втікача Віктора Януковича з міжнародного розшуку Інтерполу. Карикатура була опублікована на сторінці Facebook художника, передають Патріоти України.

На малюнку зображені генеральні прокурори України, які працювали після Революції Гідності.

Віктор Шокін, Віталій Ярема, Олег Махницький та Юрій Луценко стоять на колінах, подаючи новину про зняття Януковича з розшуку Інтерполу.

"Батя, ми старалися", - підписана ця карикатура, що за 2 години зібрала понад 130 лайків і близько 50 репостів.

"Вони всі повинні бути на повідку у Петі, що кланяється, тоді композиція буде завершеною", "господарів вони бояться більше, ніж гніву людського", - пишуть користувачі мережі в коментарях.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...