Батька додому не дочекались діти: У шпиталі помер молодий український військовий (фото)

Близько другої ночі 26 жовтня у Львівському військовому шпиталі помер Олег Фомін, кулеметник, навідник БРДМ. Родом із села Улянівка Олександрійського району Кіровоградської області, повідомляють Патріоти України.

Після школи працював у колгоспі охоронцем. З початком війни пішов у військкомат і попросився на фронт. Після навчань на Миколаївщині його направили до 37 мотопіхотного батальйону. Після ротації став служити у 57 бригаді. Згодом підписав контракт на службу у 92 бригаді.

Травму шийного відділу хребта отримав поблизу Мар'їнки Донецької області. "Нам дали вихідний день. Це було 19 серпня 2017-го. Хлопці розбіглись хто куди, а я вирішив піти покупатися на водосховище, - розповідав Олег. - Пірнув і... Все. Витягли мене місцеві та повезли до цивільної лікарні. У моїй сумці були документи, то ж про мене повідомили наших".

Бійця доправили до шпиталю у Кураховому, звідти – до Покровська, далі – Дніпро, Одеса і Львів. В Олега залишилися дружина та 2 малолітніх доньок.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...