"Нахабно і відкрито": Батько Гандзюк поскаржився на стеження і залякування

Віктор Гандзюк заявив, за ним розпочалось стеження після того, як Владислав Мангер, якого підозрюють у замовленні вбивства Катерини Гандзюк, вийшов із СІЗО під заставу, повідомляють Патріоти України.

"Я практично кожен день їздив на кладовище до Каті, і якось складалося, що це було наприкінці дня – після 16-17 години, коли немає нікого. Я помітив, що практично кожен день мене хтось супроводжує. Тобто з'являється машина з темним склом, з якої ніхто не виходить. Коли я сідаю і від'їжджаю, машина різко стартує і їде за мною, не обганяє, коли їду повільно, але і не відстає, коли пришвидшуюсь", – розповів Віктор Михайлович.

Окрім того, йому телефонують з невідомих номерів та мовчать у слухавку. Одного разу ці люди запропонували зустрітися "один на один", казали, нібито у них є якісь дані щодо замовників.

Гандзюк певен, що це робиться з метою його залякати. "Я не думаю, що з метою простежити за мною. Тому що це робили б якось більш делікатно. А це відбувається дуже нахабно і відкрито. Очевидно, щоб залякати", – додав він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...