Батько київського прокурора влаштував смертельну ДТП в столиці (відео)

Ілюстрація: pushkinska.net

Біля Київського моря позашляховик вискочив на зустрічну смугу і зіткнувся із мінівеном, водій якого загинув на місці. Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ніч, повідомляють Патріоти України.

Позашляховик вискочив на зустрічну смугу і зіткнувся із мінівеном, водій якого загинув на місці. Йому було 52 роки. Кермувальник другої машини - у лікарні. За попередніми даними, це такий собі Андрій Авдєєнко. Сам він себе називає то адміралом ВМС, то академіком, а інколи - віщуном Хортицького полку.

Свідки аварії кажуть - Авдєєнко після ДТП поводився украй емоційно, спершу відмовлявся від експрес-тесту на алкоголь, але потім таки погодився. Результатів ще не оприлюднили.

Потерпіла сторона твердить: син Авдєєнка - керівник прокуратури Печерського району Києва, і бояться, що справі не дадуть ходу. Авдєєнко зараз у лікарні, йому зробили операцію, його дружина від коментарів відмовилася.

Чоловік, який був пасажиром у мінівені, чий водій загинув, твердить: уникнути зіткнення було неможливо.

«Ми їхали дамбою, назустріч вилетіла машина, просто на зустрічну смугу. Ми даємо вправо, правіше нема вже куди, там же Дніпро, і він в нас в’їхав. Це долі секунди, я не знаю, з якою швидкістю він їхав, але це просто жах», - розповів потерпілий Анатолій Слабоуз.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...