Батьки покинули напризволяще: На Дніпропетровщині троє дітей помирали від голоду на зупинці (відео)

У Кривому Розі на Дніпропетровщині троє братів просили в перехожих на зупинці їжу та воду. 6-річний Дмитро, 5-річний Микита та Матвій, 4 роки, були босі та напівроздягнені. Де їхні батьки - пояснити не змогли. Небайдужі люди викликали поліцію, повідомляють Патріоти України.

"Діти не змогли пояснити, де їхні батьки. Тому їх доставили до медзакладу. А звідти направили в органи опіки та піклування", - каже речник поліції Кривого Рогу Юлія Цуркаленко. Діти не бачили їжі близько тижня, за висновками медиків.

"Діти були дуже голодні. Зараз їхній стан задовільний. Окрім затримки розвитку ніяких хвороб у них виявлено не було", - розповіла Світлана Станкова, директор Криворізького реабілітаційного центру для дітей.

Діти змогли показати, де жили із батьками. Це напівзруйнований будинок на території покинутої аварійної балки. Там немає ні світла, ні води. Окрім батьків, правоохоронці розшукують інших родичів дітей, які змогли б їх забрати.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...