Бацька продався? У білоруських супермаркетах з'явилися товари з окупованого Криму

Незважаючи на попередження про економічні санкції з боку України, на полицях білоруських торгових мереж з'явилася харчова сода, яку виробляє ПАТ "Кримський содовий завод", повідомляють Патріоти України.

На пачці соди немає даних про постачальника. При цьому на заводі підтвердили, що співпрацюють з білоруською стороною, але назв фірм не розкрили.

"Ми поставляємо не тільки харчову соду в Білорусь. Поставляємо також кальциновану, яку використовують у виробництві скла. Співпраця йде ще з радянських часів. Я не можу назвати наших партнерів, оскільки це комерційна таємниця. Але ви можете це визначити по своїх склярах", – повідомив фахівець із зовнішніх економічних зв'язків заводу Венера Заварзіна.

В супермаркетах Мінська також не відповіли, хто поставляє харчову соду з окупованого Криму. В офіційній відповіді Міністерства антимонопольного регулювання і торгівлі Білорусі тільки вказали, що постачальник зобов'язаний своєчасно надавати споживачеві необхідну і достовірну інформацію про пропоновані товари.

А в Державному митному комітеті Білорусі за відведені законом 15 днів не відповіли, які торгові відносини у країни з окупованою територією.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...