БДСМ як крик російського "православ'я": Скрепи знімають скандальний фільм "Бурятський жеребець" (фото)

Життя в стилі садизму нижче пояса - це реалії свідомості росіян. Не здивуюся, якщо сам пан Гундяєв завітає на прем'єру.

Фото: "Эра новостей"

І це ті, хто вчать нас "православ'ю" (вірніше, намагаються)? Спочатку витріть щось зі свого рота, перед тим, як взагалі про Христа розмовляти! Дійсно, Росія - взірець розпусти, огидства та збочення...

"У столиці Бурятії Улан-Уде (Росія) стартували зйомки фільму "Бурятський жеребець". Стрічку вже називають найвідвертішою картиною, яка коли-небудь створювалася в цьому регіоні Росії.

"Скоро! Саме відверте кіно, зняте в Бурятії! Фільм Баяса Будаева "Бурятський Жеребець", - повідомляється в групі "Бурятське кіно" в соцмережі "ВКонтакте".

За словами виконавця головної ролі Михайла Апалькова, фільм розповідає про стосунки чоловіків та жінок "в такому незвичайному для Бурятії форматі і жанрі". "Знімаємо на "голому" ентузіазмі. Проте до зйомок всі учасники проекту ставляться з усією душею і трепітом. Як фільм буде готовий, ми займемося постпродакшном", - каже актор.

Актор стверджує, що місцеві жителі "дуже важко" відносяться до цього кіно. Тому сюжет фільму, його ідея поки тримаються у таємниці.

Також творці картини повідомляють, що на подальшу роботу над проектом може не вистачити коштів, тому вони будуть раді прийняти будь-яку матеріальну допомогу".

Церковний Цинік

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...