“Бджоли проти меду": В мережі висміяли одіозного британського пропагандиста

Грем Філіпс розповів про свій досвід спілкування з британськими спецслужбами, які чогось поставилися до нього як до "терориста".

Грем Філіпс. Фото: РИА Новости.

Британський пропагандист Кремля Грем Філліпс розповів про швидке повернення на батьківщину і досвід спілкування з британськими спецслужбами, після якого він став з побоюванням ставитися до своїх “обов’язків”. Про це стало відомо з повідомлення самого Філіппса на його сторінці в соцмережі “Вконтакте”, передають Патріоти України.

“Як ви знаєте, я повертаюся до Великобританії найближчим часом. Про себе і британські спецслужби: як ви знаєте, вони допитували мене в Хітроу, в 2015 році, протягом 4-х годин. Я просто захищав свою роботу, і врешті-решт , вони мене відпустили“, – заявив Філліпс.

При цьому він відповів, що той досвід був першим його спілкуванням з британськими спецслужбами.

“Вони, спецслужби, ставилися до мене нормально, (були) деякі спроби провокації, нічого страшного. Але я, чесно кажучи, був дуже обурений цим всім, що моя власна країна затримала мене, як ”терориста“- зазначив пропагандист.

У свою чергу, український користувач Twitter-аккаунта Necro Mancer прокоментував повідомлення Філліпса так: “Бджоли проти меду. Четаржу”.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...