Береги Дніпра у Києві об'єднали живим ланцюгом Соборності (відео)

Колони учасників акції у Києві почали рухатися одна одній назустріч північною пішохідною частиною мосту Патона, щоб утворити символічний ланцюг єдності, повідомляють Патріоти України.

Кожна колона несла свою частину 30-метрового прапора (синю або жовту). Посередині мосту обидві колони зустрілися та символічно об'єднали лівий і правий береги Дніпра, схід і захід України. Водночас утворено єдиний 30-метровий прапор України.

Усім охочим волонтери пропонували розфарбувати обличчя в кольори державного прапора, зокрема нанести на щоку дві паралельні короткі смужки синього ті жовтого кольорів.

Після цього учасники акції спільно виконають гімн України, а також вшанують пам'ять Героя України Сергія Нігояна, що був убитий 22 січня 2014 року, та всіх борців, які поклали своє життя за Українську Державу, запаливши свічки.

Далі всі учасники рушать у бік лівого берега, де на них чекатиме гарячий чай і теплий гурт однодумців. Усі учасники отримають роздруковану версію Акту Злуки, а також пам'ятну жовто-блакитну стрічку на згадку про акцію. Тут же відбудеться і конкурс на найкращий малюнок на обличчі та фотосесія.

Як зазначають організатори, акція відбувається вже 12-й рік поспіль. Акція є неполітичною, тому не допускається наявність жодної партійної або іншої символіки - лише прапори України.

Довідка. Живий ланцюг Соборності — щорічна акція, присвячена Дню Соборності України та річниці з дня проголошення Незалежності України. Учасники акції символічно об'єднують береги Дніпра "живим ланцюгом" на мосту Патона в Києві, рухаючись назустріч двома колонами —з лівого берега (символізує Українську Народну Республіку) та з правого берега (символізує Західно-Українську Народну Республіку).

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...