"Беремо яйця і майонез": Активісти розповіли, як будуть зустрічати Полякову в Рівному

Про акцію, яку готують активісти, розповіли в мережі.

Фото: 061.uaРівненські активісти планують влаштувати "теплу" зустріч співачці Ользі Поляковій, яка в понеділок, 24 квітня, виступатиме у місті з концертом. Про це свідчить пост на сторінці мешканця Рівного Валерія Багамедова, повідомляють Патріоти України.

"Навіщо знімати з голови курочку, яка несе золоті яйця? Такої думки мегаспівачка Ольга Полякова про свої концерти в Росіїї. Це силіковане тіло приїзжає в понеділок з концертом в м. Рівне. Ветерани війни на Сході та громадські активісти планують зустріти цю зірку з хлібом та сіллю.Театральна площа м.Рівне о 16:00.( 24.04.2017 р.) Форма одягу військова,нагороди та прапори з собою. Приїдуть побратими з Волині та інших областей", - написав він.

У коментарях користувачі соцмережі відзначили, що візьмуть з собою яйця та помідори. Основною претензією до співачки є її виступи в Росії, хоча користувачі запевняють: Полякова не гастролює Росією.

В одному із своїх інтерв'ю співачка заявила, що не виступатиме в Росії, поки там мне перестануть принижувати Україну.

"Не можу. Ось були проекти у нас там, але перебувати в середовищі людей, пронизаних антиукраїнською пропагандою, важко. Говорити неможливо з ними, але ж не говорити ж теж неможливо. Ти їм одне говориш, вони тобі - інше, вони краще знають, як я тут живу, ніж я сама. Мені це стало нестерпно. Я стала розуміти, що змінити це не в моїх силах. Особливо, коли всі ці події зайшли так далеко, і полилася кров. Я можу собі дозволити принципові рішення, і моє життя не залежить від того, що я не поїду з концертами в Саратов. Так, звичайно, як будь-який артист я хочу більше шанувальників, більше концертів, і я дуже хочу працювати також і в Росії, і в Татарстані, і в Якутії. У мене там є шанувальники, мої пісні звучать на радіо, мене запрошують. Але я зможу це робити тільки тоді, коли в цих країнах перестануть принижувати мою країну і той складний вибір, той непростий шлях, який обрали українці", - сказала Полякова.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...