
Американські дослідники з жіночих лікарень Брігхем у Бостоні встановили, який популярний продукт підвищує ризик передчасної смерті, повідомляють Патріоти України.
За допомогою різних методів, у тому числі аналіз сечі, визначалася кількість спожитої солі впродовж 24 годин за кілька днів. Такі дані дозволили вченим визначити рівень надходить в організм солі.
Експеримент тривав протягом 24 років, за цей час померли 272 людини. Вчені встановили прямий зв'язок між кількістю споживаної солі і ризиком смерті.Дослідження показало, що при діапазоні 1200-9000 міліграм хлориду натрію в день найнижчий рівень споживання був найбезпечнішим.
Метод золотого стандарту виявив прямий лінійний зв'язок між збільшенням споживання натрію та збільшенням ризику смерті.
За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, стійкість бактерій до антибіотиків зросла на 40%, а кожна шоста інфекція вже не піддається стандартному лікуванню, передають Патріоти України. Причина — надмірне та неправильне використання антибіотик...
Курсанти російських військових академій скаржаться, що не можуть залишити навчання — їхні рапорти на відрахування просто не приймають. За словами студентів, адміністрації навчальних закладів навмисно затягують розгляд заяв, аби ті встигли підписати кон...