Без мізків і язика: Російська молодь знайшла собі нову розвагу (відео)

Пранкер розігрував перехожих, роблячи вигляд, що прилип язиком до стовпа.

Хлопець прикидався, що йому відірвали язик. Фото: скріншот з відео.

Пранкер в Росії придумав нову розвагу з нібито відірваним язиком. Відео розмістив на каналі в YouTube Стас Йорніков, передають Патріоти України.

Для запису пранкер розігрував перехожих, роблячи вигляд, що прилип язиком до стовпа. Він просив небайдужих допомогти йому, смикнувши його і відірвавши від стовпа.

Люди реагували на прохання молодої людини, проте все було не так просто. За допомогою спеціального аксесуара (обманки) пранкер після допомоги вдавав, що його язик залишився відірваний і приклеєний до стовпа. У мережі користувачі посміялися над розіграшем і згадали свої подібні випадки з дитинства.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...