Без Потапа: Стало відомо, чим займеться відома українська співачка

Фото: dpchas.com.ua

Співачка Настя Каменських оголосила про сольний проект. Під сценічним ім'ям NK Каменських вже анонсувала вихід першого російськомовного синглу, повідомляють Патріоти України.

Після того, як дует Потап та Настя заявили про "паузу", обидвоє виконавців розпочали сольні проекти. Український продюсер Олексій Потапенко поділився уривком дебютної композиції в соцмережі, де відзначився сольним виконанням під псевдонімом ПТП.

А от Настя Каменських тепер буде виступати під ім'ям NK Каменських. Першу композицію "Это моя ночь" в стилі future рop презентують вже 2 листопада.

"Мені завжди приписували якісь закордонні коріння, з огляду на мою зовнішність. Я і сама почуваюся дівчиною-космополітом. Адже я народилася в Україні, росла в Італії, тривалий час жила і виступала в Штатах, відвідала практично весь світ з гастролями. І в кожній країні, в кожному менталітеті я знаходила щось цікаве і вбирала це в себе. Тепер, маючи такий колосальний творчий і життєвий досвід, я запускаю NK – музику, яка не має кордонів", – цитує слова Насті Каменських Тabloid.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...