Без шкоди для здоров'я: Лікарі порадили, як пережити різкі перепади температури

Перепади температури небезпечні як для людей похилого віку, так і для молоді. Від сьогодні в Україну приходить потепління. Температура підніметься більш як на 10 градусів. Циклон відступить, і повернеться спека, повідомляють Патріоти України.

Від таких різких змін погоди починає боліти голова і "нити" серце. Найнебезпечнішы такі температурні "гойдалки" для тих, кому за 50. Тому лікарі радять мати менше фізичної активності і, за можливості, залишитися вдома.

"На жаль, такі перепади погоди можуть спричинити проблеми з серцем, призвести до артеріальної гіпертензії. Можна не приходити в лікарню, а викликати лікаря додому в таких випадках. Пити більше води, залежно від фізичного навантаження", - розповіла терапевт Тетяна Анікєєва. Синоптики попереджають, що температура знову буде "стрибати" на 10-12 градусів.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...