Безглузда смерть: Росіянин поставив 200 тис. на перемогу Франції на Євро-2016 й кинувся під потяг

Чоловік покінчив життя самогубством.

Чоловік пішов із життя. Фото: ЖЖ

27-річний житель Іжевська покінчив життя самогубством через програш збірної Франції у фіналі Євро 2016. Повідомляється, що чоловік був завзятим гравцем у букмекерських конторах і поставив усі свої гроші на перемогу Галльських півнів, передають Патріоти України.

Загальна сума ставки склала близько 200 тис. рублів. Несподіване фіаско команди Дешама від Португалії (1:0) настільки шокувало Фіделя Н., що той кинувся під поїзд на наступний день після фінального матчу. Як повідомляє Life.ru, машиніст застосував екстрене гальмування, але уникнути трагедії не вдалося, адже потяг жертву розділяло всього 50 метрів.

Друзі загиблого розповіли про серйозні грошові проблеми й борги Фіделя, які той, ймовірно, мав намір вирішити за допомогою великої ставки на матч. Повідомляється, що чоловік спочатку планував втекти з міста. Напередодні загибелі він відправив до свого брата повідомлення зі словами про любов і проханням "пробачити і не вплутуватися в авантюри".

Слідчі проводять перевірку за фактом події. Читайте: Травма Роналду: форвард зіграє тільки в наступному році Нагадаємо, що Португалія здолала Францію в овертаймі (1:0), при цьому левову частину поєдинку хрестоносці грали без Роналду, якого в середині першого тайму травмував Пайє.

Мобілізація в розпалі: Юрист пояснив. чи можна відмовитися від проходження ВЛК

вівторок, 14 травень 2024, 15:58

ВЛК треба проходити військовозобов'язаним, щоб в Збройних Силах розуміли, кого призивати на службу залежно від ситуації на фронті. Прямих заборон відмовлятися від проходження ВЛК в Україні немає, але в той же час обов'язок його проходити існує. На це в...

Сума здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою у 20 тис. грн

вівторок, 14 травень 2024, 14:56

В Україні із зарплатою в 20 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 5 637,6 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми даними ПФУ,...