Безногий хлопчик з Казахстану зіграв у Києві в футбол зі своїми кумирами Шевченком і Зінченком (фотофакти)

​Перед відкритим тренуванням збірної України на столичному «Олімпійському» присутні на головній спортивній арені нашої країни стали свідками зворушливого моменту.

Разом з батьками до Києва прилетів безногий хлопчик Алі. З однією метою - зустрітися зі своїми кумирами Андрієм Шевченком і Олександром Зінченком, зазначають Патріоти України.Мрія 10-річного хлопчика стала реальністю. Незважаючи на те, що у хлопчика від народження немає ніг, він уміло віддає передачі руками і головою. На початку тренування Алі пограв у футбол з головним тренером нашої збірної і гравцем «Манчестер Сіті», отримавши від футбольних зірок автографи і пам'ятні подарунки. Хлопчик просто світився від радості.

Андрій Шевченко і Алі ТурганбекАлі Турганбек народився в Талдикоргані. Батькам хлопчика з особливими потребами довелося переїхати в Астану, тому що в рідному місті дитини не приймали до школи через відсутність необхідних умов.

Алі веде сторінку в Instagram, де ділиться подіями зі свого повсякденного життя. Знімки з «Олімпійського» вже розміщені в соцмережі. «Збулася чергова мрія Алі! Зустріч з володарем "Золотого м'яча" і переможцем Ліги чемпіонів у складі італійського "Мілана" Андрієм Шевченком. @andriyshevchenko величезна Вам подяку за зустріч і за здійснення мрії. Я шалено радий і щасливий!»- написав хлопчик.

Уряд змінив порядок бронювання від мобілізації на підприємствах: Що треба знати

субота, 11 травень 2024, 6:30

Кабінет міністрів вніс зміни в Порядок бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану. Згідно з документом, погодження списків військовозобов’язаних для бронювання передається від Генерального штабу Збройни...

Археологи виявили місце утіх Олександра Македонського у царському палаці на півночі Греції (відео)

субота, 11 травень 2024, 6:15

Як пише GreekReporter, археологи стверджують, що виявили ванну кімнату Олександра Македонського в палаці Айгай на півночі Греції. Палац Айгай, що розкинувся на 15 000 квадратних метрів, розташований у церемоніальному центрі стародавнього македонського ...