Безпека на дорогах? - Як водій маршрутки під час руху "залип" у телефоні (відео)

Пасажири маршрутки Київ-Рівне зняли на відео водія під час руху. Упродовж мінімум 2 хвилн він роздивлявся контент у соцмережі й майже не слідкував за дорогою.

Рейс відбувся о 16 годині 5 серпня. Фірма-первізник - "Шалена Черепаха", написала у Facebook користувачка з ніком "Елена Елена", передають Патріоти України.

За її словами, більшість пасажирів не звернули увагу на неналежні дії водія. На зауваження авторки посту чоловік відреагував негативно. "Він ще й обурюватися почав, що я його перебила", - написала пасажирка.

Опублікував: Олег Устименко

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...