Безпека на дорогах? - Як водій маршрутки під час руху "залип" у телефоні (відео)

Пасажири маршрутки Київ-Рівне зняли на відео водія під час руху. Упродовж мінімум 2 хвилн він роздивлявся контент у соцмережі й майже не слідкував за дорогою.

Рейс відбувся о 16 годині 5 серпня. Фірма-первізник - "Шалена Черепаха", написала у Facebook користувачка з ніком "Елена Елена", передають Патріоти України.

За її словами, більшість пасажирів не звернули увагу на неналежні дії водія. На зауваження авторки посту чоловік відреагував негативно. "Він ще й обурюватися почав, що я його перебила", - написала пасажирка.

Опублікував: Олег Устименко

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...