"Безумовний довічний переможець премії Дарвіна": Мережу підірвало відео з "цікавим" експериментом найманця на Донбасі (відео)

Окупант вирішив перевірити на міцність бронежилет, що закінчилося для нього дуже погано.

Окупант вбив себе під час "експерименту". Фото: скріншот з відео.

Один з воюючих на Донбасі бойовиків вирішив перевірити бронежилет на міцність, вистріливши сам в себе з пістолета, експеримент не вдався. Відповідне відео публікує на своїй Twitter сторінці журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України.

"Так. Всі свої слова, що я говорив до цього про премію Дарвіна, беру назад однозначно і беззастережно. Постійний безумовний довічний переможець. Дивитися зі звуком", - випереджає відео своїм зауваженням Бабченко.

На самому записі можна побачити, як якийсь чоловік у бронежилеті з криком "Це, бл*ть, Донбас" стріляє з пістолета собі в живіт. Незрозуміло, чи то захист не витримав, чи то бойовик вистрілив нижче бронежилета, проте куля, судячи з усього, дісталася до нього.

Особливо цікаві коментарі оператора: "Він походу поранений. Так, він здихає. Є**ть, ти здихаєш? Шо, в натурі, поранений, братан? Аа, ото тобі, бл*ть ... (сміється)".

Обережно в відео присутня нецензурна лексика і акти вчинення самопошкоджень (можливо, смертельних).

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...