Безвідходне виробництво: В Нью-Йорку почали продавати незвичайну піцу

Дирекція Vinnie's регулярно намагається придумати щось оригінальне.

В Нью-Йорке начали продавать пиццу в коробке из пиццы. Фото: Информатор.

В меню однієї з піцерій Нью-Йорка з'явилася вельми чудернацька страва - піца в коробці з піци. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням Нескучные новости.

Авторами ноу-хау стали власники закладу Vinnie's в Брукліні. Ідея створення подібного продукту прийшла їм в голову після того, як вони звернули увагу на велику кількість сміття через стандартні картонні коробки. Якщо клієнт хоче взяти піцу в піці на винос - він отримує її обернену в фольгу. Таким чином, на думку господарів піцерії, вони вносять свій посильний внесок в боротьбу із забрудненням навколишнього середовища.

Журналісти відзначають, що дирекція Vinnie's регулярно намагається придумати щось оригінальне. Наприклад, в минулому році клієнтам пропонувалася піца, покрита декількома міні-піцами.

В офіційному Twitter-акаунті закладу також можна побачити відсилання до мультфільмів "Час пригод" і "Покемони", саги "Зоряні війни" і смерті співака Прінса (Rest In Pizza, Prince). Крім того, в закусочній також 44 дня робили страви на честь усіх американських президентів.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...