"Безвіз" накрився? В українців з'явилися труднощі з отриманням закордонного паспорта

Коли "Паспортний сервіс" відновить роботу, поки не зрозуміло.

Ілюстрація: universaltravel.com.ua

Державна компанія "Документ", яка займається оформленням і видачею закордонних паспортів та ID-карток, на невизначений час припинила свою роботу. Таке повідомлення з’являється на офіційному сайті держструктури, повідомляють Патріоти України.

З технічних причин в усіх центрах "Паспортний сервіс" оформлення та видача закордонних паспортів і ID-карток не здійснюється, – наголосили представники "Документу".

Також зазначається, що про відновлення роботи буде сповіщено на сайті, щоправда, коли саме, не вказується.

Закордонні паспорти та ID-картки можливо оформити в територіальних підрозділах ДМС України, – додали у прес-службі компанії.

Нагадаємо, після рішення Європарламенту щодо надання безвізу Україні кількість охочих отримати біометричний паспорт (ID-картку) суттєво збільшилася. У зв’язку з цим сайт "Документу" також не працював.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...