"Бггг! На зло ворогам відморозила вуха!": У мережі висміяли виступ Самойлової в Севастополі замість "Євробачення"

Коментатори не стримують емоцій.

Фото: kvedomosti.com

У соціальних мережах висміяли виступ російської співачки Юлії Самойлової, яка не змогла виступити на музичному конкурсі "Євробачення-2017" через заборону в'їжджати в Україну, в окупованому Севастополі, повідомляють Патріоти України.

Про черговий виступ Самойлової на окупованому півострові написали в Twitter Кримський бандерівець. "Ахахах! У голосину! Поки ми тут "Євробачення" обговорюємо, в гетто своя атмосфера. Ахах! Астанавитись!" — прокоментували в цьому Twitter публікацію під заголовком "Юлія Самойлова "підірвала" Севастополь на День Перемоги".

"Цікаво, як можна "підірвати" піснею про перемогу", "Враження, що газету 30-річної давності читаю. Маячня", "Думаю, у наступному році навіть сама ватна вата не згадає, як її звуть. Відпрацьований матеріал", "Її б і в цьому році ніхто не запам'ятав би, якщо б не піар-менеджери України", "Бггг! На зло ворогам відморозила вуха! Її на Євробачення не пустили за поїздку в Крим, а вона на ті ж граблі другий раз. Сміхота!", "Завдяки Самойлової купу людей за рознарядкою змусили мокнути під холодним дощем! Думаю, вони зараз їй дуже вдячні за це", "Треба так: прийшли героїчно і червонопрапорно послухати під проливним дощем мільйони севастопольців, перемагаючи негоду й здоровий глузд", — коментують інші користувачі Twitter.

Нагадаємо, Самойлова була заявлена Росією в якості учасниці конкурсу "Євробачення", однак її не пустили в Україну з-через незаконнi виступи в окупованому Криму.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...