Біда: Туристичний автобус з українцями у Польщі впав з 30-метрового обриву (фото 16+)

Автобус прямував до Відня, на борту перебувало багато дітей...

У Польщі туристичний автобус з українцями впав в обрив (ФОТО 18+)

На національному шосе №28 у селі Лещава-Долішня туристичний автобус із українськими номерами з'їхав з дороги та зірвався у прірву. Про це повідомили у прес-службі Воєводської аварійної служби Перемишля, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

За попередніми даними, водій автобусу розтрощив енергоємний бар'єр і вдарився у дерев'яний хрест, що стояв на повороті. Після цього автобус зірвався з 30-метрового схилу та декілька разів перекинувся.

Як зазначається, в автобусі перебували 54 людини, серед них багато дітей, всі українці, які подорожували до Відня.

Унаслідок ДТП троє людей загинули на місці, 11 туристів перебувають у важкому стані, ще 26 - отримали травми, що не загрожують життю, та 13 людей з незначними ушкодженнями. Всі постраждалі були доправлені до медичних установ. Ще одна людина вважається зниклою без вісти, проте рятувальники припускають, що на неї міг впасти автобус.

Також повідомляється, що більшість людей в автобусі спали, коли сталася аварія. Водночас ті, хто бачив усе на власні очі, говорять, що водій перевищив швидкість.

"Консул України терміново виїхав до Перемишля у зв'язку з ДТП, що сталася там 17 серпня близько 23:00 за місцевим часом", - повідомив заступник директора департаменту – начальник Управління консульського забезпечення Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич.
"За інформацією поліції, в результаті ДТП є загиблі і постраждалі громадяни України. Постраждалі госпіталізовані у лікарні міст Перемишль та Санок. Інші громадяни розміщені в місцевих школах та хостелах", - додав Кирилич.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...