Бійці ООС влаштували смертельний "сюрприз" бойовикам на Донбасі

У мережі розповіли, як українські військовослужбовці на Новий рік обстрілювали бойовиків у відповідь на Донбасі. Про це написав волонтер Сергій Марко на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Я знаю людей які на Новий рік самі зголосилися на самий обстрілювали опорник на зміну. Тому що вважали що це правильне відзначення цього свята. Знаю людей які в новорічну ніч пішли на вихід і як тільки в 12 ночі Сепар висунулося з позиції зі зброєю щоб" привітати кропу "- грюкнули двох і поповзла. Знаю мінометну батарею яка в Новорічну ніч чекала поздоровлень від Сепар наведіть на позицію і як тільки звідти відкрили вогонь - відразу ж позицію накрили. Знаю як в Новорічну ніч вивозили пораненого, абсолютно Трез Перші медики, тверезого бійця", - написав він.

Також він підкреслив, що є ще безліч ситуацій, але про них розповідати не можна. "Спасибі тій стіні завдяки якій ми спокійно відзначаємо Новорічні свята. Що приймає на себе шматки металу і рве ворога у відповідь. Спасибі за вашу службу", - підсумував волонтер.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...