Бійці ЗСУ потрапили в засідку путінських "гібридів" під окупованою Горлівкою, є втрати

Під час переслідування противника резервною групою було знищено трьох терористів.

Поблизу окупованої Горлівки. Фото: соцмережі.

У Донецькій області група військовослужбовців Збройних сил України під час патрулювання району оборони потрапила в засідку бойовиків. Про це повідомляється в Facebook на сторінці "24 ОМБр імені короля Данила, прес-служба", передають Патріоти України.

"Сьогодні, 6 травня, під час патрулювання району оборони потрапила у засідку група військовослужбовців механізованого батальону, що діє на Горлівському напрямку. На маршруті патруля був встановлений невідомий вибуховий пристрій, від підриву якого один військовослужбовець загинув, двох поранено", - сказано в повідомленні.

На допомогу бійцям прибула резервна група, по якій ворожа ДРГ відразу же відкрила вогонь. "Після короткого вогневого зіткнення, резервна група приступила до переслідування противника, під час якого трьох бойовиків було знищено. Підрозділи на даному напрямку приведені в повну бойову готовність", - повідомили військові.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...