Біля Москви у багатоповерхівці прогримів потужний вибух, є жертви (відео)

Скріншот

У мікрорайоні Бутово Московської області в Росії 5 лютого прогримів вибух в багатоповерховому житловому будинку. На відео, які опублікували очевидці події в YouTube видно, що після вибуху в квартирі спалахнула пожежа, повідомляють Патріоти України.

Telegram-каналу Mash повідомляє, в результаті події зруйновано частину стіни. За попередніми даними, під час вибуху постраждали три людини. Одна з них знаходиться в украй важкому стані. Всі вони госпіталізовані. При цьому пожежні не можуть дістатися місця події через сніг.

За інформацією "Агентство Москва", подія трапилася на 20 поверсі житлового будинку в комплексі "Бутово парк". Причиною події називається вибух газового балона під час будівельних робіт.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...