Біля Вінниці син впливового екс-поліцейського потрапив у серйозну ДТП (фото)

Постраждалі зараз перебувають у лікарні.

Наслідки ДТП. Фото:Facebook

Біля Вінниці зіштовхнулися два автомобілі, в одному з яких перебував син колишнього начальника міськвідділу поліції Юрія Куцого – Валентин. Про це повідомила журналістка Ірина Жук у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Страшна ДТП на окружній. За кермом однієї з автівок був син колишнього керівника міської міліції. Постраждалі – у лікарні", – розповіла журналістка.

Як пише видання УНН, в поліції підтвердили факт аварії. За словами начальника відділу комунікації поліції Вінниччини Анни Олійник, у Volkswagen Touareg їхала сім’я з дитиною. Жінка та дитина не постраждали, а водій із забоями грудної клітини зараз у лікарні.

Інший водій, що був за кермом Lexus — працівник поліції.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...