Більш ніж серйозно: Американці готові кинути пити заради імпічменту Трампа

На такий серйозний крок готові піти 73% прихильників Демократичної партії США та 17% республіканців.

Д.Трамп. Фото: Газета.ру.

Більшість американців готові відмовитися від вживання алкоголю, якщо президенту США Дональду Трампу буде оголошено імпічмент. Про це заявили 73% прихильників Демократичної партії США та 17% республіканців, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У той же час більше 30% опитаних республіканців заявили, що вони готові утримуватися від алкоголю, щоб перешкодити ЗМІ у поширенні негативних статей про президента.

В ході дослідження було опитано 1013 чоловіків і жінок у США.

До речі, демократ Ел Грін підготував обвинувальний висновок, який має стати першим кроком до імпічменту президента США Дональда Трампа.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...