Більше працювати не пробував? В Івано-Франківську батько змусив доньку жебракувати, бо "мало зарплати"

За те, що дитина не була у цей день в школі, тата притягнули до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків (штраф).

Фото: ФБ

Батько, який має офіційну роботу і чотирьох неповнолітніх дітей, змусив свою 13-річну доньку жебракувати в Івано-Франківську. Про це пише "Курс" з посиланням на патрульну поліцію області, повідомляють Патріоти України.

20 березня поліцейським зателефонували на 102. Сказали, що біля центрального ринку жебракує чоловік разом з дитиною. За словами тата дівчинки, він приїхав до Івано-Франківська із Закарпаття просити в людей грошей, бо "зарплати мало, щоб годувати дітей".

Мовляв, дружина покинула, і він сам виховує чотирьох неповнолітніх дітей. При собі батько мав свідоцтва про народження дітей. Працівники ювенальної превенції з’ясували, що чоловікові 40 років, а доньці, що жебракувала - 13.

Батько каже, що за дві години перехожі накидали їм близько 200 гривень. Правоохоронці встановили, що в родині є ще троє дітей, чоловік офіційно працює.

Якщо він далі змушуватиме дітей жебракувати, йому загрожує кримінальна відповідальність. Стаття 304 Кримінального кодексу України (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) передбачає покарання обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк за втягнення неповнолітніх у систематичне випрошування грошей у сторонніх осіб.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...