Більшість пасажирів загинула: Під Полтавою сталася моторошна ДТП (фото, відео)

Троє людей загинуло на місці події, ще один - помер у лікарні.
Моторошна ДТП на Полтавщині. Фото: прес-служба нацполіції.

19 лютого в Полтавській області на трасі Київ-Харків мікроавтобус Volkswagen, який прямував з Варшави в Запоріжжя, наїхав на металевий відбійник, в результаті чого машина злетіла в кювет. Про це повідомляє Нацполіція області, передають Патріоти України.

Аварія сталася близько 18.00 поблизу села Пишне. За попередніми даними, водій мікроавтобуса не впорався з керуванням. У мікроавтобусі, за даними поліції, їхало шість чоловік, четверо з них загинуло.

"В результаті ДТП троє людей загинуло на місці події, ще один - помер у лікарні. Ще двоє людей, серед яких і водій, перебувають в реанімації", - розповіли в поліції. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини події. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...