"Благородний" злодій: У Тернополі п'яний чоловік вкрав трактор, щоб почистити вулиці від снігу

Керівник підприємства впізнав чоловіка, адже той раніше працював у них. За його словами, той непогана людина, коли тверезий, а щойно вип‘є - то "ростуть за ним золоті верби".

Ілюстрація: ЖЖ

На Тернопільщині поліція затримала нетверезого чоловіка, який вкрав трактор, щоб почистити вулиці села від снігу. Про це заявили в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, повідомляють Патріоти України.

Жителі Великих Дедеркал Шумського району звернулися до поліції з повідомленням, що їхній односелець роз’їжджає на тракторі. Поліцейські групи виїхали на місце події і застали водія трактора Т-40 за кермом у нетверезому стані.

"Під градусом" вирішив зробити добро для односельців – розчистити дороги від снігу. Пішов до гаража комунального господарства, забрав звідти трактор і гайда вулицями. Там його й застали правоохоронці,- йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, трактор належить Великодедеркалівському комунальному господарству. Керівник підприємства впізнав чоловіка, адже той раніше працював у них. За його словами, той непогана людина, коли тверезий, а щойно вип‘є – то "ростуть за ним золоті верби".

Наразі триває досудове розслідування.

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...

В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: Що треба знати водіям

неділя, 28 квітень 2024, 12:30

В Україні набувають чинності нові положення Правил дорожнього руху. Згідно з ними, ближнє світло фар за містом залишається обов’язковим і після 1 травня. Відповідні зміни до ПДР були внесені постановою Кабміну №1105 від 20 жовтня 2023 року, передають ...