Блакитні скрепи: СБУ вирахувала гея-"ДНРівця" (фото)

Росіянин завів собі акаунт на сайті альтернативних сексуальних меншин, прикриваючись псевдонімом Alex Krit.

Росіянина Олександра Курочкіна з Красноярська, який воював у рядах бойовиків "Л/ДНР", викрили в непристойній поведінці в мережі. Підтверджуючу інформацію опублікувала контррозвідка Служби безпеки України, передають Патріоти України.

Чоловік постив фото свого статевого органу і шукав партнера-чоловіка. "Цього разу спецслужби натрапили на майора повітряно-десантних військ Російської Федерації. Майор Курочкін Олександр, колишній командир батальйону в складі 2-го "армійського корпусу" окупаційних військ РФ (Луганська область). Використовував позивний "Урал" і прізвище прикриття – "Кірєєв", – розповіли в розвідці.

Як з'ясувалося, офіцер, який одружений і має двох дітей, активно шукав собі сексуального партнера-чоловіка в мережі. За словами контррозвідки, цього разу Курочкін "залетів" масштабно. У його електронній пошті і соціальних мережах "хакери-доброзичливці" знайшли ряд пікантних фотографій.

Так, терорист "Л/ДНР" завів собі акаунт на сайті альтернативних сексуальних меншин, прикриваючись псевдонімом Alex Krit. На своїй сторінці Курочкін публікував фотографії статевого органу в різних ракурсах і цікавився чоловіками.

Зазначається, що раніше він мав погану славу серед товаришів по службі, однак пробився завдяки зв'язкам батька в Генштабі РФ. На окупований Донбас він прибув у серпні 2016 року, проте був відкликаний через скандальну поведінку, пиятику і крадіжки палива.

Джерело: ТСН.ua

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...