Блокадна істерика маріонеток: Захарченко пригрозив повністю захопити Донецьку та Луганську області під контроль "республік" (відео)

Ватажок терористів "ДНР" навіть заявив, що готовий "вигнати ЗСУ" з Донбасу військовим шляхом.

Олександр Захарченко. Фото:скрін відеоВатажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко в черговий раз продемонстрував свою непрохідну дурість, заявивши, що готовий піти на ескалацію конфлікту на Донбасі і захопити території Донецької та Луганської областей, що знаходяться під контролем Києва. У п'ятницю, 17 лютого, одіозний бойовик "ДНР" Олександр Захарченко провів прес-конференцію в окупованому Луганську. передають Патріоти України.

"Мы всегда говорили, что освобождение оккупированных территорий Донецкой и Луганской областей - это наша коллективная задача", - марив ватажок терористів.

Також він заявив, що сепаратисти налаштовані "зробити це політичним шляхом". "Если же они не понимают, то напомню, что мы можем сделать это и военным", - пригрозив Захарченко.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...