Блиснув ерудицією: Віталій Кличко в Давосі не зміг вимовити слово "діджіталізація" (відео)

Присутні на конференції ввічливо посміялись, окрім ведучого. Сміявся і Володимир Кличко і сам мер Києва теж.

З міським головою Києва стався словесний конфуз на всесвітньому економічному форумі в Давосі. Під час обговорення діджиталізації головного міста України (переведення різноманітної інформації у цифрову форму.-ред.) мер з кількох спроб не відразу зміг вимовити digitalization.

На кадрах видно, як Віталій намагається вимовити «діджиталізація», проте замість цього видає лише невиразні звуки на букву «Д».

Нагадаємо, Кличко також на Всесвітньому економічному форумі в Давосі під час зустрічей з європейськими політиками та представниками великих світових компаній говорив про підтримку України, її європейських прагнень, про втілення нових проектів.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...