Ближче до справи: Саакашвілі показав свій робочий кабінет… на трасі (фото)

Добре, якщо цей вчинок принесе результат, якого очикує Міхо.

Саакашвілі в робочому наметі буде слідкувати за роботами. Фото: "Фейсбук"Губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі вирішив, що його особиста присутність на будівництві траси Одеса - Рені краще стимулює підрядників і змушує швидше і якісніше працювати, пишуть Патріоти України з посиланням на повідомлення про це голови Одеської ОДА на сторінці в "Фейсбуці".

"Оглянув ділянки, на яких проводяться ремонтні роботи по трасі Одеса-Рені. Хоч фронт робіт і розширився, мене поки що не влаштовує ані його інтенсивність, ані обсяги фінансування. Керівник облавтодору досі не призначений. У вівторок зустрічаюся з Прем'єр-міністром для обговорення цих питань. Я дуже надіюся на Гройсмана та належне виконання даного Президентом слова, але все ж на наступному тижні я переношу свій кабінет у намет на трасу Одеса-Рені", - написав губернатор Одещини.

Також Міхеїл Саакашвілі запевнив, що тимчасово переносить свій робочий кабінет в намет.

"Всі робочі зустрічі та прийоми я буду проводити виключно у цьому наметі і не покину його, доки не буде забезпечено 100% фінансування фронту робіт. Досить знущатися над людьми", - додав він.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...