Бо попросив пляшку води: У Росії 40 росгвардійців розстріляли ветерана-афганця, якому стало зле (відео)

Десятки поліцейських відкрили вогонь на ураження в місті Тинда Амурської області і розстріляли ветерана-афганця, який не заплатив за воду в магазині, повідомляють Патріоти України.

Чоловікові стало зле і він попросив у магазині пляшку води. Заплатити пообіцяв пізніше, однак, співробітників магазину це не влаштувалоі вони викликали наряд поліції.

Порушника виявили на вуличній лавці - він сидів нерухомо, проте, тримав кілька мачете. Поліцейські довго міркували, як вчинити, але про всяк випадок зробили кілька попереджувальних пострілів.

На відео, яке з'явилося в мережі, видно, що чоловік в якийсь момент поворухнувся і підняв ножі. Після цього співробітники поліції почали стріляти в нього. Порушник отримав п'ять куль і пізніше помер в лікарні

Убитим виявився 52-річний Володимир Остренко. Він працював шляховиком, а ножі, як з'ясувалося, були потрібні йому, щоб зрізати кущі вздовж залізниці.

Колеги Остренко повідомили, що з ранку він виглядав як зазвичай, проте, після став скаржитися на нездужання і його відпустили додому. Зараз близькі загиблого намагаються встановити причини трагедії, що сталася.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...