"Бо це не сніг, а так, сніжок": Синоптики розказали, якої погоди чекати українцям на День Святого Валентина (фото)

Протягом тижня погода особливо не поміняється: коливання холодної ночі-прохолодного дня, періодичні опади.

Ілюстрація: uainfo.org

"Понеділок покотився. Сніг, який на радарі виглядає (перша карта), як якісь малесенькі цяточки, зробив у Києві зранку затори на дорогах. Що мені зовсім не зрозуміло", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

Бо це не сніг, а так, сніжок. Слизота додаткова на тротуарах - так, але чому на дорогах щось не те, не ясно. Але дивуватися заторам у великому місті не варто, бо це, синку, фантастика. Тобто, логіки тут не шукаємо.

14 лютого, вівторок буде перш за все вітряним, пориви досягатимуть штормових значень скрізь. Окрім, хіба, західної частини України.

Сніг ймовірний на півночі, сході та в центральних областях (друга карта). На Житомирщині - сніг із дощем. Надвечір опади поширяться на Миколаївщину та Херсонщину.

Температура вночі -7-12. на заході до -14, вдень від нуля до 4 градусів морозу, на сході до -6 градусів.У Києві завтра (14 лютого - ред.) сніжок, сильний північно-західний вітер, вночі -6-8 градусів, вдень в межах 1 морозу або навіть нуля.

Протягом тижня погода особливо не поміняється: коливання холодної ночі-прохолодного дня, періодичні опади. Не суттєві. А ось з вихідних, 18-19 лютого прийде відчутне потепління. Не остаточне, але явно запахне весною".

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...