"Бояришніку" перепили? У РФ заявили, в Україні діє 11 лабораторій США "на кошти Пентагону"

В Україні на кошти Пентагону діє 11 біологічних лабораторій, заявила 25 грудня на прес-конференції глава Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар Росії Анна Попова, повідомляють Патріоти України.

За її словами, "нині в Україні діє 11 лабораторій США на кошти Пентагону, планували також [створення біолабораторії] і в Сімферополі".

Попова розповіла, що у 2014 році, після окупації українського Криму Росією, на півострові сформували "санітарно-епідеміологічну службу". За її словами, в Сімферополі на території колишньої радянської протичумної станції "було виявлено підготовлені до відправлення 104 пули ектопаразитів, 46 зразків внутрішніх органів гризунів і 105 зразків сироваток крові людей". Вона додала, що ця станція "перестала бути дослідною, а стала пунктом збору матеріалу і відправлення його за грантами до Європи".

Попова заявила, що на станції зберігали документи, які підтверджують, що там нібито планували відкрити лабораторію, аналогічну центру Лугара в Грузії. За її словами, "це створило б додаткові, дуже високі біологічні ризики в усьому регіоні".

Як зазначає ТАСС, дослідницький центр Лугара відкрили неподалік Тбіліського міжнародного аеропорту в селищі Олексіївка у 2011 році за американською урядовою програмою. 11 вересня 2018 року на прес-конференції в Москві екс-міністр держбезпеки Грузії Ігор Гіоргадзе заявив, що має документи, які підтверджують проведення в центрі небезпечних експериментів.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...