"Бояришник" закінчився? Бойовики "ДНР" відмовляються воювати

Бойовики "ДНР" відмовляються виходити на бойові позиції. Їх місце все частіше займають жінки, поскаржився у російській соціальній мережі терорист під ніком Карел Чапек, повідомляють Патріоти України.

"Крик душі. У нас що, в "ДНР" мужиків більше немає? Самі мамії? Хто не пише "ували", без бойових йому. Та мені жінок більше написали. На службу просяться і не ниють", - написав бойовик.

На допис відповів офіцер ЗСУ Анатолій Штефан у Facebook. "Закінчилася чергова партія бояришнику і, вийшовши із запою, місцеві чоловіки не бажають проходити службу в підрозділах російсько-окупаційних військ. Але гумконвой для підтримки тонусу не за горами, і чекаємо нових "ополченців", які підуть на службу у "200 бригаду". А поки до окупантів йдуть на службу одні жінки, мабуть, їм так легше гроші заробляти", - написав офіцер.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...