Бойовики "ЛДНР" отримали нову вказівку від ФСБ: Готуються "спецоперації", - Тимчук

Всі заходи окупантів розробляються в умовах суворої секретності, з одночасним плануванням їх масштабного висвітлення в ЗМІ.

ФСБ. Фото: відкриті джерела

На окупованих територіях Донецької та Луганської областей готують провокації для дискредитації українських спецслужб. Російські "куратори" "ЛДНР" наказали своїм маріонеткам розробити спецоперації, щоб вкотре спробувати переконати місцеве населення і громадськість в "терористичних методах" СБУ, ЗСУ та інших силовиків. Як повідомляє координатор "ІС" Дмитро Тимчук, вказівки від російського ФСБ одночасно отримали "МГБ "ДНР" і "МГБ "ЛНР", пишуть Патріоти України.

"Зокрема, дано вказівку розробити детальні плани проведення спецоперацій на території "ДНР" і "ЛНР" під виглядом ДРГ СБУ та ГУР МО України з підриву цивільних об'єктів в тилу, диверсій на транспорті, ліквідації окремих, заздалегідь визначених "представників місцевої влади", - йдеться в повідомленні Тимчука в Facebook.

Всі заходи окупантів розробляються в умовах суворої секретності, з одночасним плануванням їх масштабного висвітлення в ЗМІ. Дати здійснення провокацій невідомі: всі операції будуть проведені за вказівкою з Москви.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...